جمعه، بهمن ۱۳، ۱۳۹۱

سودی که توییتر و عرب زبان‌ها از یکدیگر می‌برند

image
توییتر اعلام کرد که بخش آگهی و تبلیغات خود را در خاورمیانه افتتاح کرده و حضور تجاری شمال آفریقا و خاورمیانه را به رسمیت شناخت. ایران در این میان جایی ندارد.
این سرویس میکروبلاگینگ  با همکاری شرکت Connect Ads که دفترش در قاهره پایتخت مصر قرار دارد، فروش آگهی در منطقه خاورمیانه را آغاز کرده است.
توییتر پیش از این در طرحی شرکت کرده بود که کاربران عرب‌زبان را تشویق می‌کرد حضور خود را به عربی در اینترنت گسترش دهند.
قائم مقام مدیرعامل توییتر در یک کنفرانس مطبوعاتی در دوبی گفت که تصمیم گرفته‌اند که در منطقه خاورمیانه با اولویت بالایی فعالیت کنند و این جامعه کاربران به سرعت در حال رشد است.

او سرعت رشد این منطقه را در میان جهان بیشتر از  مناطق دیگر جهان ذکر کرده است و گفته از سال گذشته سه برابر رشد داشته است.
بنا به گزارش یک سایت مرتبط با رسانه‌های اجتماعی عرب، محتوای عربی به سرعتی منحصر به فرد در حال رشد روی اینترنت است و تنها از پایان ماه ژوهن ۲۰۱۲ که ۲ میلیون توییت بود به ۱۷۲/۵ میلیون توییت در مارس ۲۰۱۲ رسیده است.
توییتر در ایران فیلتر است و استفاده از آن غیر قانونی به شمار می‌رود.
آذرماه گذشته وبلاگ گوگل نوشته بود که محتوای عربی روی اینترنت حدود ۳ درصد از محتوای آنلاین را به خود اختصاص داده است و این در حالی است که عرب‌زبان‌ها ۵ درصد از جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهند.
این وب‌سایت یک ویدئو را منتشر کرده بود که تنها به زبان عربی بود و در کنار آن نوشت: «برای ساخت یک وب عرب‌زبان قوی روزی تعیین شده به نام «روز وب عربی» که هدف آن تقویت حضور خاورمیانه‌ای‌ها تا اهالی شمال آفریقا برای حضور به عنوان تولید کننده محتوای عربی روی اینترنت است.»
توییتر هم از شرکای آن گروه بود و با رشدی که جامعه عرب‌زبان روی اینترنت دارد امیدوار است بتواند سهمی از این رونق را تبدیل به پول کند.