چهارشنبه، آبان ۰۳، ۱۳۹۱

چطور بدون آنکه از کسی کمک بگیریم، ویدئو تدوین کنیم؟


شما یک گروه هستید که گاهی برنامه موسیقی دارید، سخنرانی یا نشست برگزار می‌کنید یا یک تجمع برگزار کرده‌اید. نیاز دارید ویدئوی مربوط به برنامه‌ را منتشر کنید اما کسی را ندارید که آن را برای شما تدوین کند. چه باید کرد؟ یوتیوب، خود ارزان‌ترین سیستم تدوین و مونتاژ فیلم را در اختیار شما گذاشته است. که حتا اگر هیچ چیز دراینباره ندانید هم با خواندن این متن می‌توانید خودتان آنها را تدوین کنید. با این سیستم شما می‌توانید خود تدوین‌گر ویدئویی باشید که دلتان نمی‌خواهد کسی بداند کار شماست و آن را با نام خود یا  مستعار آپلود کنید. شهروند خبرنگارانی که ویدئو ساز هستند به زودی همه جای دنیا بیشتر از آنچه فکرش را بکنید افزایش پیدا خواهد کرد و از ابزارهایی مانند این استفاده خواهند کرد. گام اول: برای استفاده از این تدوینگر، نیاز است تا ویدئوها را پیش از آن روی یوتیوب آپلود کرده باشید. با دسترسی جیمیل خود به یوتیوب وارد شده و با استفاده از گزینه UPLOAD مواد خام را روی این سایت قرار بدهید.
گام دوم:
دسترسی به ادیتور ویدئویی یوتیوب برای شروع به آپلود کردن زیرنویس و امثال آن. زیر آیکون مربوطه، دوربین ویدئویی در سمت چپ صفحه، شما ویدئوهایی را که تا این لحظه آپلود کرده‌اید و روی یوتیوب
گذاشته‌اید مشاهده می‌کنید. آن‌ها می‌ةوانند بر اساس زمان آپلود طبقه بندی شوند یا زمان انتشار و این بخش نامش Media Picker است. یعنی شما می‌توانید ویدئوهای خود را از اینجا بردارید. در این صفحه می‌توانید ویدئوهای قدیمی را وارسی و آن‌هایی را که برای تدوین می‌خواهید استفاده کنید وارسی کنید.
گام سوم:
از زیر کادری که در گام قبل گفته شد می‌ةوانید ویدئوهایی را که قرار است از آن‌ها در ویدئوی نهایی استفاده شود را در «استوری برد» بگذاریم. این ویدئو حداکثر می‌تواند هفت تا باشد.
گام چهارم:
برای ادیت کردن ویدئوها، روی «استوری برد» بروید و اول و آخر قطعه فیلم‌ها را انتخاب کنید. از نوار خاکستری، «تریمرز» را انتخاب کرده و آن را ببرید. سپس آن‌ها را «سِیو» کرده و دوباره آن تکه ویدئوی نهایی شده را چک کنید.
برای آن‌که ویدئو را بچرخانید از «روتِیت» استفاده کنید. یادتان باشد پس از انجام هر کاری آن را «سِیو» کنید.
نکته مهم این است که شما نمی‌توانید دو بخش از یک ویدئو را ببرید. اگر لازم است از یک ویدئو در قطعات مختلفی استفاده شود، آن را دوبار انتخاب کنید و هر بار بخش جداگانه‌ای اش را برش بدهید.
گام پنجم:

برای آن‌که از «افکت»های ویدئویی استفاده کنید، با ماوس روی «استوری برد» می‌توانید آن‌ها را انتخاب کنید و همچنین «شفافیت» ‌یا «تضاد نور» را دستکاری کنید. همچنین می‌توانید کلیپ خود را سیاه و سفید کنید. وقتی کار تمام شد، «سِیو» کردن فراموش نشود.
گام ششم:
برای اضافه کردن موسیقی به ویدئو، روی Music Note (Audio) کلید کرده و فهرستی از موسیقی‌هایی که شما اجازه افرودن آن‌ها را دارید و کسی به خاطر کپی‌رایت خرتان را نخواهد چسبید موجود است. شما
می‌توانید با جستجو بر اساس ژانر موسیقی و یا نام هنرمند و نام اثر، آن‌ها را انتخاب کنید.
موسیقی را با علامت + به فهرست خود اضافه کنید. این موسیقی در «استوری‌برد» اضافه خواهد شد. متاسفانه شما فقط امکان افزودن یک موسیقی به هر ویدئو را خواهید داشت.
این‌جا می‌توانید کمی و زیادی صدا را دستکاری کنید. اگر از استفاده از موسیقی پشیمان شدید، از دکمه X استفاده کنید.
گام آخر:
حالا ویدئوی شما آماده است. اما قبل از آن‌که Publish را بزنید، لازم است نام و مشخصات آن را وارد کنید. ویدئوی تازه‌ای که ساخته‌اید البته جایگزین ویدئوی قبلی نمی‌شود و به عنوان ویدئوی تازه منتشر خواهد شد. اگر قبلی را لازم ندارید از دسترسی خارج کنید تا ویدئوی تدوین شده جلوه بیشتری داشته باشد.