به گزارش فارس، این پژوهشکده که پژوهش خود را به سفارش بسیج جامعه زنان انجام داده، برروی وضعیت حجاب ۲ هزار و ۶۸۶ زن در کشور تحقیق و از آنان پرسش شده است.
بر اساس اطلاعات به دست آمده از این پژوهش، ۳۴ درصد زنان ایرانی بدحجاب هستند، در حالی که ۴۱ درصد از نظر پژوهشکده بسیج حجاب کامل داشته و ۲۵ درصد نیز دارای حجاب معمولی بودهاند.
همچنین پژوهشکده بسیج مدعی شده که ۷۵ درصد زنان ایرانی به حجاب اسلامی اعتقاد دارند و ۱۳ درصد نظری نداشته و ۱۲ درصد هم اصلا اعتقادی به حجاب ندارند. در عین حال در این تحقیق آمده که ۶۲ درصد زنان در کشور به مد گرایش دارند.
در این تحقیق علاوه بر ماهواره و فیسبوک که از عوامل موثر بر بدحجابی معرفی شدهاند، ۱۹ عامل دیگر تاثیرگذار در بدحجابی زنان ایرانی هم معرفی شده است؛ از جمله: تجربه دوستی با جنس مخالف، تمایل به دوستی با جنس مخالف، مدگرایی، غربگرایی، تحصیلات مادر، مسافرت به خارج و ...
پژوهشکده بسیج در آخر به این نتیجه هم رسیده که دختران جوانتر بیشتر ضعف حجاب دارند و زنانی که حجاب کامل دارند، کمتر تجربه رابطه با جنس مخالف را دارند.
علی مطهری نماینده مجلس، اوایل تیرماه با انتقاد از سیاست دولت تدبیرو امید در قبال وضعیت حجاب در کشور گفت: «از توضیحات وزیر کشور چنین برمیآید که ایشان بر کار فرهنگی برای مبارزه با پدیده بیحجابی تأکید دارد بنابراین به نظر میرسد صورت مساله برای ایشان مشخص نیست.»
وی با ارائه پیشنهاد نسبت به اعمال محدودیت برای زنان در کشور اظهار داشت: «وقتی در شرع مساله حجاب مورد تأکید است انجام آن نیاز به قانون ندارد. باید از ورود بانوان ساپورتپوش به سازمانها جلوگیری شود. بحث اصلی نیز نوع برخورد حکومت با ناهنجاریهای فرهنگی است و باید به گونهای برخورد شود که مردم ارادهی دولت را در این زمینه بهخوبی احساس کنند.»