یکشنبه، بهمن ۱۵، ۱۳۹۱

احمدی‌نژاد «نوار» فاضل لاریجانی را رو کرد؛ وزیرش رای اعتماد نیاورد


image
دفاع احمدی‌نژاد از وزیر کار در جلسه استیضاح با افشاگری او علیه برادر علی لاریجانی همراه شد. در این جلسه نوار ویدیویی مکالمه فاضل لاریجانی با سعید مرتضوی، امکان پخش کامل نیافت، اما رئیس جمهوری متن مکالمه را قرائت کرد. بر اساس این سند، فاضل لاریجانی، نقش دلال خانواده برای گرفتن پروژه‌های بزرگ را بازی کرده و به مرتضوی قول داده مشکل او را با روسای قوای مقننه و قضاییه حل کند.

بحران میان قوای مجریه و مقننه وارد مرحله‌ای جدید شد. جلسه دفاع احمدی‌نژاد از شیخ‌الاسلامی وزیر کار به نقطه‌ای رسید که عدم کسب رای اعتماد وزیر به حاشیه تبدیل شد.
در جلسه امروز، افشاگری مستند احمدی‌نژاد علیه برادران لاریجانی، با واکنش شدید رئیس مجلس همراه شد.
پخش بخشی از مذاکرات ضبط شده فاضل لاریجانی با سعید مرتضوی در صحن علنی مجلس، ما مخالفت حامیان لاریجانی روبر شد.
به گزارش خبرگزاری‌ها، علی لاریجانی در واکنش به این نوار گفت: امروز ساعت ۷ صبح آقای فروزنده معاون احمدی‌نژاد زنگ زدند و گفتند که پیغام مهمی از سوی رئیس جمهور دارند. آقای فروزنده گفتند به نفع کشور نیست. مرا تهدید کردند من نواری از بستگان شما دارم که آن را پخش می‌کنم. من لازم نمی‌دانم مسائل زیادی که درباره اطرافیان رئیس جمهور هست را بیان کنم. توطئه ای در کار است. برادر من را صدا کردند و فیلم گرفتند. نفس این کار، مافیایی نیست؟ توطئه آمیز نیست؟ این اخلاق است؟ این کار در سطح رئیس جمهور است؟ اقای رئیس جمهور، آیا خوب بود من هم مثل شما، جلسه‌ام با برادر شما داوود احمدی نژاد درباره ارتباط با منافقین، فساد مالی، و ارتباط با خارج از کشور می‌گذاشتم؟»
علی لاریجانی افزود: «چه فایده ای دارد از عدالت صحبت کنیم و با این روش ها کیان اخلاق جامعه را به فساد بکشانیم. رئیس جمهور ادبیات اخلاقی را رعایت نمی کند استیضاح یک چیز بود چرا اینها را مطرح کردید؟ اما خوب شد شما که مرتب در جامعه "بگم بگم" راه انداخته اید این فیلم را پخش کردیدو حرفتان را زدید تا مردم شخصیت شما را بیشتر بشناسند.»
بر اساس نوار پخش شده و متنی که احمدی‌نژاد قرائت کرده، فاضل لاریجانی در دیدار با سعید مرتضوی، اقدام به «دلالی» کرده است و خواستار همکاری با فردی (آقای "ز") شده و به مرتضوی اطمینان داده مشکل او را با روسای قوای مجریه و مقننه حل کند:
مرتضوی:‌ببین باید خودت روک به دکتر بگویی که آقای «ز» (همان آقایی که می‌خواهد با تامین اجتماعی قرارداد ببندد) باید از قـِبـَلِ من به شما وصل بشود.
فاضل لاریجانی: آن کسی که می خواهد قرارداد ببندد باید هوشیار باشد یعنی خیلی روی ما تبلیغات نکند و این مساله را که من با فلانی هستم مطرح نکند. اصلا هر هفته یک جایی می بینمش صحبت و هماهنگی ها را می‌کنیم.
در اینجا آقای مرتضوی به آقای «م» می گوید، شما بیرون برو و حس می کند که ممکن است مسائل دیگری مطرح شود.
فاضل لاریجانی: من می خواهم با آن گروه «ز» کار کنم، ولی ابلاغ کتبی برای من نزند. تلقی اش این باشد که من می خواهم با او همکاری کنم. اخیر علی آقا را دیده اید؟
مرتضوی: اخیرا ندیده ام.
فاضل لاریجانی: آقا ایشان نظرش نسبت به شما بسیار مساعد است و می تواند کمک کند حتی با قوه قضائیه تلطیف کند. خداییش من مساله صدا و سیما را یادآوری کردم اذعان داشت و اشاره کردم که این زمان بحرانی که ایشان مدیریت و حفظ نظام می کند، بعدش اینطوری. واقعا اذعان داشت با تمام وجود یعنی تظاهر نبود باید ارتباط با ایشان را مستحکم تر کنید. به نظرم الان زمینه اش کاملا مساعد است خصوصا این مورد هم که درباره «ز» پیش آمده، یک ملاقات جدی و خودمانی حالا در منزل ما یا اصلا بیرون از قوه و مجلس. قوه و مجلس نباشد منزل مادر باشد بدون سر و صدا. با تمام وجود خدا شاهد است به هر حال من قلق آنها، علی آقا و آقا صادق دستم است که چطور ورود کنم و چطور جا بیاندازم.
مرتضوی تعجب می کند می گوید قلق آقا صادق و علی آقا دستتان است؟
فاضل لاریجانی: هر دویشان، هر دویشان.
ابتدا روی صداقت و پوست کنده می گویم هر طور که صلاح می دانید ما می خواهیم با گروه «ز» کار کنیم اینکه بخواهیم ورود پیدا کنیم یکی دو پروژه خوب را به آنها پیشنهاد کنیم برای سرمایه گذاری بیاید خودم نیز با او همکاری می کنم مثل پالایشگاه یا هر چیز دیگر از این پروژه ها هست. پروژه هایی که جاذبه داشته باشد و بعدش بتوانیم به هر شکلی کار کنیم. اینجا یا خارج از کشور. اگر صلاح می دانید بعدش هم یک کمک هایی می‌توان کرد. یک کسانی در این سطح و اینها مزاحمشان می شوند مشکل پیدا می کنند. در حال می توانیم مفید واقع بشویم حالا حدسم بر این است.
در ادامه این گفتگو، فاضل لاریجانی به مرتضوی می‌گوید که می‌تواند از اعتبارش برای گرفتن دستورهایی از رئیس قوه قضاییه استفاده کند:
وی و دستورش را گرفتم.
مرتضوی: شما این اعتبار را دارید که از اخوی دستور بگیرید؟
فاضل لاریجانی: بله، اینها را کمک کردیم و حتی در یک جلسه نیز اخوی این شخص را دید البته از این زاویه که گفتم من با ایشان کار می کنم می دانم زحمت می کشد و ۱۰ یا ۱۵ طرح دارد بیچاره، خب اخوی دستور دادند مشکلاتش حل شود. خیلی از موارد دیگر مربوط به معوقات بانکی بوده، بانک تجارت و بانک صنعت و معدن بنده خودم معاون بانک صنعت و معدن بودم. در آنجا اتاق داشتم تقسیط کردند و این مشکل ۵ ساله حل می‌شود خودم نظارت می کنم. پرونده زیاد داشت. فرض کنید که آقای الف آنجا بود و رئیس دادگستری فلان استان هم. یک عده نیز از او بر سر زمین شکایت کرده بودند که رفتیم و صحبت کردیم و مساله حل شد.
مرتضوی: یعنی با سفارش به آقای الف حل کردید؟
فاضل لاریجانی: بله، بله.
مرتضوی: مثلا بحث های کارگری بوده؟ چیزی حل کردید؟
فاضل لاریجانی: کارگری هم داشته‌ایم. مسائل مالیاتی و حسابی داشته است. من تا بحال کار دانشگاهی کرده ام و حالا هم دوزاریم افتاده است. اکنون نوه دارم و اموراتم با ماهی دو میلیون نمی گذرد، یک فرصت ویژه پیش آمده و ما چند سالی است که به کار اقتصادی ورود داشته ایم و خداییش کمتر از دیگران نیستیم. الان که وارد شده ایم قلق ها دستمان آمده و هم به لحاظ ارتباطی و هم مدیریتی کار را پیش می بریم، واقعیت این است. یک مسکن مختصری، چیزی فراهم کند به نام یکی از بستگان من برای شروع کار بعد به تدریج جلو می‌رویم. دیگر سعی می‌کنم حقوق ریالی هم نگیرم که به چشم نیاید بیشتر نگاهش این باشد که طرفش را حفظ کند آدم را مقطعی نگاه نکند مثلا بگوید استفاده گذرا کنیم. یک آپارتمان ۶۰۰- ۷۰۰ متری بگیرد.
مرتضوی: شما ویلایی می خواهید یا آپارتمان؟
فاضل لاریجانی: آپارتمان بهتر است به چشم نمی آید.
مرتضوی: خودتان جایی را دارید که معرفی کنید.
فاضل لاریجانی: بله بنام یکی از بستگان من بخرد. پدرش فوت کرده است.
فاضل لاریجانی، رایزن سابق فرهنگی جمهوری اسلامی در کانادا بوده است. به گفته منابع آگاه، از زمان حضور فاضل لاریجانی در آتاوا، تعدادی از افراد خانواده لاریجانی به کانادا مهاجرت کرده‌اند. از میزان سرمایه‌گزاری خانواده لاریجانی در کانادا اطلاعی در دست نیست، اما گفته می‌شود که در سال‌های اخیر، فاضل همراه با هیات‌های مختلف اقتصادی و بازرگانی به کانادا سفر کرده است.
مسائل مالی مرتبط با خانواده لاریجانی از سال‌ها قبل مطرح بوده است. پرونده زمین‌خواری جواد لاریجانی چند سال پیش بر سر زبان‌ها افتاد. یک منبع آگاه به خودنویس گفت که در سال ۱۳۷۶، جواد لاریجانی برای خرید یک باغ یک میلیارد تومانی و تغییر کاربری و از بین بردن درختان باغ وارد گفتگو با صاحب این ملک شده بود.
 مرتبط:

توضیحات مرتضوی در خصوص مباحث مطرح شده در جلسه امروز مجلس شورای اسلامی

مشروح صحبت‌های رییس جمهور در جلسه‌ی استیضاح وزیر کار و امور اجتماعی