چهارشنبه، دی ۰۴، ۱۳۹۲

اشتباهی در «ترجمه» روی نداده است: اسلام دین خون و مقاتله و جنگ است!

سیدعلی خامنه ای رهبر سیاسی و مذهبی جمهوری اسلامی‌طی سخنانی در جمع اعضای ستاد مرکزی «هیئت رزمندگان اسلام»ضمن تأکید بر «اسلام سیاسی» و اینکه هیئت‌ها نمی‌توانند «سکولار» باشند گفت: اسلام مجاهد است، اسلام مقاتله است، اسلام خون دادن است، اسلام جان دادن است». خامنه‌ای از هیئت‌های عزاداری خواست که با تکرار مداوم مسائل سیاسی و عقیدتی در دسته‌ها و روضه خوانی‌ها و مداحی‌های خود بیش از پیش در تحمیق مخاطبان خود و جامعه  و به بازی گرفتن احساسات مذهبی مردم در خدمت سیاست و حکومت اسلامی‌بکوشند.

 سید علی خامنه ای در توضیح «مجاهد» و «مقاتله» برای هیئت‌های عزاداری رزمندگان گفت: مجاهدت اعم از مقاتله است، مقاتله یعنی جنگ نظامی، مجاهدت مجموعه‌ای از مبارزه‌ها است. جنگ نظامی، جنگ فکری، جنگ روحی، جنگ اجتماعی».
خامنه‌ای به اعضای این ستاد که از قرار معلوم درخواست‌هایی نیز داشته اند گفت: شما مرکز اداری نمی‌خواهید، حسینه، هیئت، مسجد مراکز شما اینها است. یعنى اگر آمدیم ما اینجا را وابسته کردیم به یک اداره‌‌اى و یک ساختمانى و طبقه‌‌ى اوّل و طبقه‌‌ى دوّم و صندلى گردان و مانند اینها، این دیگر هیئت نمیشود؛ میترسم اشکال پیدا بکند!
خامنه‌ای همچنین درباره مداحان رژیم  گفت: حالا اسم مدّاحها بد در رفته، مخصوص مدّاحها نیست، مدّاح و غیر مدّاح ندارد. از کسانى که در این ماجراى منبر رفتن و از عاشورا خواندن وارد بوده‌‌اند – اعم از مدّاح و منبرى و مانند اینها – مواردى دیده شده که حرفهاى نامناسبى از اینها صادر شده. یک وقت حالا من و شما نشسته‌‌ایم، یک حرف غلطى هم از دهان بنده مى‌‌آید بیرون، چیزى نیست، [ چون‌‌] دو نفر پهلو هم نشسته‌‌اند، مهم نیست؛ یک وقت نه، ما هزار نفر، ده هزار نفر، گاهى پنجاه هزار نفر مستمع داریم، گاهى این جمعیّت تبدیل میشود به جمعیّتهاى میلیونى به‌‌خاطر انتشار؛ اینجا باید محاسبه بشودکه تأثیر یک حرف غلط و نامناسب بر روى ذهن مخاطب چیست. یک عدّه‌‌اى همان حرف غلط را قبول میکنند، و یک معرفت غلطى پیدا میکنند؛ یک عدّه‌‌اى آن را استنکار میکنند و این استنکار موجب میشود که از اصل دین زده بشوند؛ بین کسانى و کسانى سرِ این حرف اختلاف مى‌‌افتد؛ ببینید، از چند جهت مجارى فساد به‌‌وجود مى‌‌آید براى یک حرف غلطى که یک نفر میزند. از قدیم دیده بودیم ما – مخصوص حالا نیست؛ از بچّگى میرفتیم روضه و پاى منبر – گاهى روضه‌‌خوان‌‌ها روضه‌‌هایى میخواندند که معلوم بود غلط است، معلوم بود خلاف است، امّا میخواندند؛ براى اینکه حالا چهارنفر مستمع دلشان بسوزد و گریه کنند. مگر به هر قیمتى باید این کار را کرد؟ حادثه را بیان کنید؛ با هنرمندى بیان کنند تا مردم دلشان شیفته بشود و منقلب بشود، نه اینکه خلاف بگویند. حالاها هم میشنوم، منبرى یا مدّاح سر منبر خطاب به امیرالمؤمنین میکند و میگوید آقا هرچه دارى از امام حسین دارى! شما فکرش را بکنید! این چه حرفى است و این چه مُهمل‌‌گویى‌‌اى است که کسى این‌‌جور درباره‌‌ى امیرالمؤمنین حرف بزند؟ امام حسین هرچه دارد از امیرالمؤمنین دارد، امام حسین هرچه دارد از پیغمبر دارد؛ چرا نمیفهمند این معانى و این مسائل را؟ آن‌‌وقت ادّعا هم دارند، هرچه هم به دهنشان بیاید میگویند؛ یعنى اینها را خیلى باید به‌‌نظر من بزرگ بشمُریم.»
وی آنگاه افزود: هیئت‌ها نمی‌توانند سکولار باشند؛ هیئتِ امام حسینِ سکولار ما نداریم! هرکس علاقه‌‌مند به امام حسین است، یعنى علاقه‌‌مند به اسلام سیاسى است، اسلام مجاهد است، اسلام مقاتله است، اسلام خون دادن است، اسلام جان دادن است؛ معناى اعتقاد به امام حسین این است. اینکه آدم در یک مجلس روضه یا هیئت عزادارى مراقب باشد که نبادا وارد مباحث اسلام سیاسى بشود، این غلط است.
خامنه‌ای در پایان از هیئت‌های عزاداری خواست که با تکرار مداوم مسائل سیاسی و عقیدتی در دسته‌ها و روضه خوانی‌ها و مداحی‌های خود بیش از پیش در تحمیق مخاطبان خود و جامعه بکوشند.