لاریجانی: وزارت اطلاعات در راهافتادن چرخ تولید کمک کند
علی لاریجانی با مثبت خواندن نگاه مجلس به وزارت اطلاعات، از آنها خواست که اطلاعات داخلی و بینالمللی را رصد کرده و به صورت شفاف به تصمیمگیران ارائه دهند.«رئیس دزدان اظهار فضل فرمودند»
علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی روز شنبه پنجم بهمنماه میهمان ویژهی همایش سراسری مدیران وزارت اطلاعات بود. وی در این جلسه با حمایت مجلس از وزارت اطلاعات گفت: «اغلب نمایندگان نگاه مثبتی به فعالیتهای وزارت اطلاعات دارند زیرا این وزارتخانه کار اطلاعاتی را به صورت حرفهای انجام میدهد».
لاریجانی با اشاره به رای بالای سیدمحمود علوی در جلسه رای اعتماد وزرای دولت روحانی، وزیر جدید را فردی خوشفکر و توانمند نامیده، گفت که «وزارت اطلاعات و کار اطلاعاتی از ارکان مهم حفظ نظام در مقاطع مختلف انقلاب است و نقش وزارت و پرسنل آن که بدون هیچگونه چشم داشتی فداکارانه تلاش میکنند بسیار برجسته است».
وی «رصد کردن بههنگام اطلاعات از حوادث منطقهای، بینالمللی و داخلی و انتقال به موقع و شفاف آن به مسوولان و تصمیمگیران» را خواستار شد و در تبیین رویکرد برخورد وزارت اطلاعات با مخالفین گفت: «باید با روشهای معقول و سنجیده در این زمینه عمل کرد. استراتژی برخورد سخت شاید زود جواب دهد ولی در دراز مدت اثرات سوء را به دنبال خواهد داشت».
لاریجانی در جمع معاونین، مشاوران و مدیران ستادی و استانی وزارت اطلاعات اظهار کرد: «اراده کشورهای منطقه در شرایط جدید نسبت به جمهوری اسلامی ایران افزایش یافته است و این فرصت خوبی است؛ البته باید همیشه توجه داشته باشیم و تغییرات تاکتیکی را رصد کنیم».
وی همچنین با اشاره به تاکید رهبر جمهوری اسلامی در راه افتادن چرخ تولید، گفت: «وزارت اطلاعات در این زمینه نیز میتواند کمکهای قابل توجهی انجام دهد؛ سرمایههای زیادی در کشور داریم که فعالیت نیافتهاند یا به اندازه ظرفیت کامل کار نمیشود که باید کمک کنیم تولید در داخل کشور جدیتر گرفته شود».
این در حالی است که ورود نیروهای امنیتی، اطلاعاتی و نظامی به چرخه اقتصادی جمهوری اسلامی تاکنون باعث فساد گسترده در نظام مالی جمهوری اسلامی و ایجاد رانتها و شبکههای خاص فساد مالی شده است.
اختلاس موسوم به «سههزار میلیارد تومانی» و سلسله رویدادهایی که به بازداشت بابک زنجانی ابرسرمایهدار و دلال نفتی منجر شد، دو نمونه از آخرین رسواییهایی هستند که آشکار شدند. در مورد نخست، رهبر جمهوری به رسانهها هشدار داد که مساله را «کش ندهند».
لاریجانی در جلسه مدیران ارشد وزارت اطلاعات همچنین به اثرات نامطلوب روانی «احساس نگرانی و اضطراب از ناامنیهای اجتماعی» بر مردم اشاره کرد و از دستگاههای قضایی، امنیتی و رسانههای ارتباط جمعی خواست که آسیبشناسی کرده و در این زمینه تدبیری بیندیشند